رفع بوی پلاستیکی داخل خودروهای صفر

برای برطرف کردن بوی پلاستیک داخل خودروهای صفر می توانید از مواد شوینده یا اسانس های خوشبو استفاده کنید. در واقع روش های گوناگونی برای رفع این بوی نویی ماشین وجود دارد که برحسب موقعیت می توان یک یا چند مورد از آن ها را امتحان کرد. باز گذاشتن پنجره ها به مدت چند ساعت، استفاده از مواد جاذب بو و در نهایت بردن خودرو به کارواش برای شستن داخل آن تعدادی از این روش ها هستند.

از تهویه هوای خودرو برای رفع بوی پلاستیک استفاده کنید

یکی از دلایلی که باعث می شود ماشین های صفر بوی نامطلوب و پلاستیک بدهند، کاورهای پلاستیکی است. برای از بین بردن این بوی پلاستیک توصیه می شود تمام کاورها را جدا کنید. همچنین باز گذاشتن پنجره های خودرو هم نقش مؤثری در کاهش این بوی بد دارد. جریان هوا باعث می شود بوی نامطلوب مواد شیمیایی از داخل به خارج جریان پیدا کند.

پارک کردن خودرو در مقابل نور خورشید هم روشی مؤثر است. با پارک کردن خودرو خود حداقل ۲ ساعت در معرض خورشید می توانید به رفع این بوی بد کمک کنید. در هوای ابری هم می توانید تمام پنجره ها را ببینید و بخاری خودرو را ۲ تا ۳ ساعت روشن کنید. پس از خاموش کردن سیستم گرمایشی نیز پنجره ها را باز کنید تا هوا عوض شود. با انجام این روش در فضای باز می توانید بوی بد داخل خودرو را برطرف کنید.

مواد طبیعی معطر را در خودروی خود قرار دهید

برخی از مواد طبیعی هم جاذب بوده و می توانند به رفع بوی بد داخل خودرو کمک کنند. مثلاً قهوه و وانیل علاوه بر اینکه می توانند بوی نامطلوب را از بین ببرند، رایحه ای دلنشین هم به خودرو شما می بخشند. این بوی پلاستیکی که در اکثر خودروهای صفر وجود دارد علاوه بر اینکه ناخوشایند است، برای بدن ضرر هم دارد؛ ولی با استفاده از ساده ترین و در دسترس ترین مواد می توانید آن را برطرف کنید.

خوشبو کننده های خودرو؛ راه حلی سریع و مطمئن

استفاده از خوشبو کننده خودرو علاوه بر از بین بردن بوی نویی خودرو، باعث می شود وقتی پس از مدت ها سوار می شوید هم بوی نامطلوبی حس نکنید. اسانس های خوشبو کننده ۱۰ گرمی را می توانید در کنار آینه نصب کرده و بوی نامطلوب خودرو را محو کنید. ساده ترین روش برای ازبین بردن این بوی نویی استفاده از اسانس هایی است که بوی ملایم و دلپذیری دارند.

مواد جاذب بو بدون ایجاد بوی دیگر باعث از بین رفتن بوی پلاستیک می شوند

علاوه بر پارک کردن خودرو در فضای باز و… این بوی پلاستیک را می توانید با استفاده از برخی مواد مانند جوش شیرین هم برطرف کنید. مقداری از جوش شیرین را در یک ظرف بریزید و در بخشی از خودرو بگذارید که نریزد. اگر پس از گذشت یک روز همچنان بوی بد ماشین وجود داشت، می توانید آن را با یک ظرف جوش شیرین دیگر جایگزین کنید. سرکه سفید هم به عنوان یک ماده جاذب بو شناخته می شود.

اگر جوش شیرین آن بو را برطرف نکرد می توانید یک پیمانه آب را با دو پیمانه سرکه سفید مخلوط کرده و در ظرفی درب دار بریزید. سپس درب ظرف را چند بار سوراخ کنید. با قراردادن این ظرف به مدت چند روز در داخل خودرو از شر بوی نامطبوع نویی خلاص می شوید. زغال هم ماده جاذب بوی دیگری است که می تواند به کمک شما بیاید. با قراردادن چند قطعه زغال روی کاغذ یا پارچه و گذاشتن آن ها زیر صندلی های خودرو به مدت چند روز می توانید بوی نویی را از بین ببرید.

شستن خودرو؛ ساده ترین راهکار از بین بردن بو

با شستن داخل خودرو توسط مواد شوینده هم می توانید بوی پلاستیک را بگیرید. ابتدا می توانید مواد شوینده را روی سطح مدنظر خودرو پخش کرده و سپس به وسیله دستمال یا پارچه پاک کنید. جنس صندلی خودروها از مواد جاذب است و به همین دلیل بوی پلاستیک را به خود می گیرند. برای رفع این بو می توانید خودرو خود را به کارواش ببرید تا فضای داخلی آن را بشویند. البته در بازار مواد شوینده مناسب خودرو هم عرضه می شود و می توانید از آن ها هم استفاده کنید.

به یاد داشته باشید برای جلوگیری از آسیب رساندن به پارچه صندلی ها بهتر است راهنمای درج شده روی مواد شوینده را مطالعه کنید. از آنجایی که این روش نسبت به سایر روش ها نیازمند هزینه بالاتری است بهتر است ابتدا از روش های دیگر کمک بگیرید؛ اگر نتیجه نگرفتید می توانید شستشو را هم امتحان کنید. توجه کنید که لازم است پس از شستشوی صندلی ها از بخارشو هم استفاده کنید. برای جلوگیری از سوختن بخارشو هم بهتر است راهنمای آن را مطالعه کنید.

سخن پایانی

بوی خاص پلاستیکی که از داخل خودروهای صفر به مشام می رسد، اکثر مواقع ناخوشایند بوده و گاهی باعث سردرد هم می شود؛ ولی راه های ساده و گوناگونی برای رفع این بوی نویی ماشین وجود دارد. استفاده از مواد جاذب مانند سرکه سفید، جوش شیرین و زغال می تواند به برطرف کردن این بو کمک کند. شستشوی ماشین، قراردادن در زیر نور خورشید و استفاده از اسانس های ۱۰ گرمی خوشبو کننده نیز تعدادی از راه های مؤثر برای رفع این مشکل هستند.

خروج از نسخه موبایل